Vyhlásenie spoločnosti
Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.
Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?
Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.

Prečo tieto údaje potrebujeme?
Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať.
V prípade, že ste u nás registrovaný zákazník, môžete získať aj ďalšie výhody, ako napríklad využívať náš vernostný program alebo sledovanie stavu svojích objednávok.

Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?
Ak sa prihlásite do eshopu www.dermatologie.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o Vás evidujeme, tieto údaje môžete upravovať alebo vymazať. Fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.
V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na info@dermatologie.sk.

Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?
V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete sa, okrem možností daných zákonom, tiež obrátiť na predávajúceho prostredníctvom emailu info@dermatologie.sk alebo telefonnicky na tel. čísle +421 908 108 666, ktorý môže postup v konkrétnom prípade preveriť a okamžite zjednať nápravu.


Súhlasím

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií